Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

[contact-form-7 id="984" html_class="cf7_custom_style_1"]

Uddannelse

Multimediedesign, Erhvervsakademi Aarhus 

Januar 2015 – Januar 2017

B.sc. Industriel Design, Aalborg Universitet

September 2009 – Juni 2012

Viborg Tekniske Gymnasium – Teknologi, Design & Innovation

August 2006 – Juni 2009

Frivillig arbejde

Modisa Wildlife Project, Botswana

april 2013 – maj 2013

Under min 3 måneders rejse til Afrika brugte jeg 5 uger midt ude i Kalahari ørkenen i Botswana, hvor jeg sammen med andre frivillige fodrede løver, opbyggede campen og sov under åben stjernehimmel.

Menneskebibliotek Vest

Marts 2016 – nu

Menneskebiblioteket er et fantastisk koncept, der kæmper for at nedbryde tabuer og fordomme. Projektet afholder events, hvor man har mulighed for at låne et menneske, med titler som f.eks. hiv-smittet, tidligere narkoman og ADHD. Jeg er frivillig menneskebog med titlen Efterladt efter Selvmord, da min jeg mistede min far som 17-årig. Det betyder meget, at jeg kan give mine erfaringer og oplevelser videre og måske være med til at gøre en andens sorg en smule nemmere at komme igennem.

Derudover har jeg også hjulpet med at udarbejde grafisk materiale til Menneskebibliotek Vest.

Kurser

English Language Course, Upper Intermediate

februar 2013 – marts 2013

Under mit ophold i Afrika gennemførte jeg et 4 ugers engelsk kursus i Cape Town på niveauet; Upper intermediate.

Erhvervserfaring

Marketingsmedarbejder | Dencon 

Januar 2019 – nu

Grafisk Designer | Rationel Vinduer 

November 2017 – Januar 2019

Hos mit job hos Rationel Vinduer sidder jeg i deres marketingsafdeling hvor min primære arbejdsopgave at sikre, at Rationels visuelle identitet er gennemført i alle virksomhedes materialer både på print og online.

Grafisk Designer | Jacob Jensen Design

April 2017 – Oktober 2017

Hos Jacob Jensen Design har jeg skabt en ny visuel identitet til en udenlandsk virksomhed med ophav i Danmark. Opgaven blev løst ved at skabe tre forskellige koncepter, og derfra i dialog med kunden finde den endelige koncept. Derfra blev der produceret en designmanual med bl.a. logo, typografi og design principper og farve paletter. Ud over den visuelle identitet har jeg også løst variende opgaver for Jacob Jensen Designs tegnestue i Shanghai og Bangkok, der indebar pattern design og icon design. Dertil har jeg updateret virksomhedens hjemmeside (Drupal) og sociale medier.

Grafisk Design praktikant | Happy42

August 2016 – December 2016

I min praktik på 4. semester på multimedieuddannelsen, har jeg været hos Happy42. Happy42 er en lille virksomhed der primært facilitere workshops, hackathons og innovations forløb hos større virksomheder. Under min praktik har jeg designet visuelle identiteter, roll-ups og grafik til sociale medier.

Studiegrafiker | Mjølner Informatics

December 2015 – Juni 2016

Hos Mjølner Informatics stod jeg for alt grafisk arbejde i kommunikationsafdelingen. Arbejdsopgaverne bestod primært i at lave grafik til cases på deres hjemmeside, Visitkort og opsætning og trykning af deres magasin, Mjølner Update, der udkommer hver kvartal.

Industriel Design Praktikant | Jacob Jensen Design, Shanghai 

August 2014 – December 2014 

Efter at have færdiggjort min bachelor i Industriel Design tog jeg til Kina på Jacob Jensen Designs tegnestue i Shanghai. På tegnestuen prøvede jeg kræfter med produktdesign fra de første skitser til,  produktudviklingen og til de færdige modeller der blev lavet i karton. Under forløbet snusede jeg til enkelte grafiske opgaver, hvilket blev starten på mit skift fra produkt til grafisk design.