Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

[contact-form-7 id="984" html_class="cf7_custom_style_1"]

Adobe-pakken er mit hjem. Jeg brænder for grafisk design, illustrationer og webdesign, og jeg elsker at boltre mig helt ud til rammerne. Jeg er nysgerrig på nye udfordringer og finder tryghed i rutineopgaver.

Hej, mit navn er Diana Lund og jeg arbejder som grafisk designer hos Jacob Jensen Design.

Som multimediedesigner brænder jeg for at bruge visuelle virkemidler til at formidle budskaber. Jeg har et godt grafisk øje og sans for detaljer, uden at miste overblikket.

Jeg ser mig selv som et kreativt og engageret menneske, der kan arbejde selvstændigt og reflekterende. Jeg er vant til at planlægge, er struktureret, omhyggelig og har altid lyst til at lære noget nyt. Som person er jeg pålidelig, glad og tager gerne ekstra fat i en presset situation. Jeg sætter pris på en hverdag, hvor der er nok at tage fat i og udfordringer at løse. Jeg er med til at give en god stemning på min arbejdsplads, hvilket er vigtigt for at få en god hverdag og et godt teamwork.

Når jeg ikke skubber pixels og tweake farver til perfektion er jeg at finde på Limfjorden i min kajak, i sofaen med en rigtig god serie eller sammen med min kæreste eller familie.

underskrift